OuderContacten v2.0

Wie ben ik?

Ik ben Jasper Cuvelier, ICT-coördinator, gepassioneerd door alles wat met computers te maken heeft. Ik ben Google Certified Educator level 2, Certified Innovator en Certified Administrator. Ik hou ervan om problemen op te lossen en dingen te maken, niet omdat het moet, maar omdat ik het graag doe.

Dit maakte ik voor mijn scholengemeenschap, omdat ik vond dat er tijd verloren ging in het plannen van oudercontacten. Op een bepaald moment moest ik de add-on publiceren en een paar weken later had de add-on 20 000 gebruikers.

Wat doet deze add-on?

Basicly doet de add-on het volgende:

  1. maakt iemand een configuratiebestand,

  2. leerkrachten geven aan wanneer ze beschikbaar zijn,

  3. ouders vullen het formulier in en boeken een tijdstip,

  4. de add-on maakt eventueel agenda afspraken, video-conferentielinks, zorgt dat een tijdstip geen twee keer kan gekozen worden en stuurt bevestigingsmails.

Wat mag ik verwachten van deze add-on?

Ik heb geluisterd naar de opmerkingen van de leerkrachten en directies en naar gebruikers in andere scholen. Als ik goeie input krijg, waarvan ik overtuigd ben dat het een meerwaarde is, steek ik het erbij.

Ik kan hier onmogelijk 'enterprise grade' support op geven... Je kan me hier dus niet voor bellen. Ik heb een discussiegroep opgezet waar je je probleem kan posten. Bekijk zeker ook de FAQ-pagina en de vele screencasts...

Maar... moest ik weten dat het niet werkt, zou ik het niet openbaar zetten.

Wat kan jij doen?

Drie dingen:

  1. Als je (opbouwende) suggesties / (code-) verbeteringen /taalfouten /... hebt, laat maar weten.

  2. Heb je zelf iets handigs gemaakt? Deel het met de wereld en draag bij aan een beter onderwijs.

  3. Een review is ook altijd leuk. 😉